Kettingreacties kopen bij Nukuhiva

Supertof nieuws: Je kunt 5 kettingen die wij hebben gemaakt nu in een Echte Winkel kopen! Je vindt ze bij Nukuhiva in Utrecht. De winkel zit in de Zadelstraat, bij de Mariaplaats.

Nukuhiva in Utrecht heeft 5 eigen woorden gekozen en daar hebben wij dan weer kettingen van gemaakt. Ze zijn te koop in twee kleuren: zwart met zwarte ketting en wit met gouden ketting.

Vanaf 17 september 2021 zijn de kettingen in de winkel te koop. Als je ze mailt willen ze ze vast ook versturen. Ze zijn exclusief daar te koop, niet via onze webshop of ergens anders.

Welke kettingen kun je bij Nukuhiva kopen?

 • fair (zwart)
 • fabulous (wit en zwart)
 • croissant (wit en zwart)
 • veggies (wit)
 • ethical (wit)

Nukuhiva Utrecht

Nukuhiva is een fairtradekledingzaak van Floortje Dessing. Fair fashion & Sustainable products: dat is waar Nukuhiva voor staat.

Wat is er duurzaam aan onze kettingen?

 1. De hangers zijn gemaakt van PLA (polylactic acid of Polymelkzuur) en is een bioplastic. PLA is een plantaardig alternatief voor conventioneel plastic wat gemaakt is van aardolie. PLA wordt gemaakt van hernieuwbare plantaardige grondstoffen zoals maiszetmeel of suikerriet. Onder industriƫle omstandigheden is PLA biologisch afbreekbaar. [meer informatie]
 2. We maken de kettingen op bestelling. Dus geen grote oplages die liggen te verstoffen.
 3. We maken precies hoeveel we nodig hebben, niet te veel.
 4. We maken ze lokaal, in Utrecht.
 5. Voor de kettingen kiezen we goede kwaliteit, zodat die ook lang mee gaan. We kiezen voor materialen als RVS (roestvast staal) of aluminum.
 6. De verpakking is gemaakt van papier gemaakt van landbouwafval.

Adres

Nukuhiva

Zadelstraat 36

3511 LV Utrecht

Winkelwagen