Inclusicards x PimNynkePrint

Leuke samenwerking alert! Vanaf november 2021 kun je bepaalde Kettingreacties ook bij Inclusicards bestellen. We zijn echt heel blij met deze samenwerking, want we volgden Inclusicards al langere tijd. En vinden het echt zo’n geweldig concept!

vijf woorden: QUEER Presents

Liza van Inclusicards koos vijf woorden die wij in ge-3D-printte kettingen omzette:

  • queer
  • nonbinary
  • spoonie
  • dyke
  • gay

De kettingen waren onderdeel van de Queer Presents ShopUpdate van Inclusicards. Bekijk alle toffe queer accessoires op inclusicards.nl.

Inclusicards

De Inclusicards zijn inclusieve wenskaarten voor iedereen en elke situatie. Het idee voor de kaartjes werd geboren vanuit de persoonlijke behoefte van Liza om diversere kaartjes te kunnen versturen. Na jaren van ergeren over het beperkte aanbod van kaartjes in diversiteit van mensen en situaties besloot Liza hier verandering in te brengen. Lees hier meer over Inclusicards.

Winkelwagen